Opinie



Data: Thu 08/15/19 12:40PM
Imię: Leny
Opinia: Sklep we Wrocławiu dramat obsługa ponizej krytyki i jeszcze fałszuja komentarze w opiniach nie polecam

Data: Wed 08/14/19 4:30PM
Imię: Cezary
Opinia: Nie zdążyłem odebrać zamówienia i już dramat . W internecie piszę że sklep czynny do 17 , jadę na miejsce i do 16. Cały dzień ustawiany aby być na 16.30 .... Liczę na rewanż z Waszej strony - bo na pewno w takim układzie jakim skladalem zamówienie, nie odbiorę. Jak dla mnie możecie zrobić rabat , jakiś super dodatek . Na chwilę obecną dramat .

Data: Wed 08/14/19 11:01AM
Imię: Damian
Opinia: Bardzo słaby sklep nie polecam paczka dotarła cała rozwalona :/

Data: Tue 08/13/19 9:09PM
Imię: Koki2233
Opinia: Paczka dotarła i jest świetnie jD

Data: Fri 06/28/19 2:13AM
Imię: Acuradaw
Opinia: Mr Rohit Gupta, BSc(Hons), MBBS(Lond), FRCS(Eng), FRCS(Tr&Orth), is a Consultant Trauma and Orthopaedic Surgeon specialising in Upper Limb surgery at Ashford and St Peters Hospitals NHS Foundation Trust, Surrey. He provides NHS and private treatment for
[url=http://acjointarthritis.cf/art/what -does-the-word-arthritis-mean/]What does the word arthritis mean[/url]

Data: Sun 06/9/19 1:23AM
Imię: AngelSiz
Opinia: Привет всем участникам форума! интересный у вас сайт!
Нашел класную базу кино: Новинки смотреть онлайн лучшие военные фильмы [url=http://inspacefilm.ru/]http://inspa cefilm.ru/[/url]
Тут: семейные фильмы бесплатно в хорошем качестве http://inspacefilm.ru/semeynyy/ список 2018
Тут: альф сериал смотреть онлайн в хорошем качестве http://inspacefilm.ru/serialy/ список 2018
Здесь: [url=http://inspacefilm.ru/triller/]лу чшие ужасы триллеры онлайн[/url] смотреть лучшие триллеры 2018 список 2019
Тут: http://inspacefilm.ru/2792-gran-budusche go-edge-of-tomorrow-2014.html Смотреть Грань будущего / Edge of Tomorrow (2014) онлайн бесплатно
Здесь: [url=http://inspacefilm.ru/8188-premery- ssha-22-maya.html] Премьеры США — 22 мая [/url] Премьеры США — 22 мая

Data: Tue 04/30/19 7:01PM
Imię: Jasontow
Opinia: Приветствую всех!
Нашел удивительную фотосессию на этом сайте: http://limonos.ru :
ночь искусств http://limonos.ru/art_iskusstvo/
[url=http://limonos.ru/kreativ/]боль ше креатива[/url] креатив
http://limonos.ru/5850-evrovidenie-2016. html Евровидение 2016
[url=http://limonos.ru/7339-zabavnye-kom mentarii-iz-socialnyh-setey.html] Забавные комментарии из социальных сетей [/url] Забавные комментарии из социальных сетей
http://limonos.ru/9672-sovremennaya-moda -v-odnom-foto.html

Data: Wed 02/6/19 10:16AM
Imię: Borysmoko
Opinia: Polecam sklep stacjonarny w warszawie, zajebista obsługa i dobre ceny

Data: Wed 08/29/18 8:48PM
Imię: Chris
Opinia: Wspaniała firma, wspaniali ludzie, super ceny i szeroka wiedza. Polecam serdecznie

Data: Wed 06/6/18 1:37PM
Imię: Maciej
Opinia: Dużo gratisów zdecydowaie polecam

Data: Fri 03/30/18 12:03AM
Imię: Juras
Opinia: profesjonalne doradztwo zdecydowanie najlepszy na slasku

Data: Fri 01/12/18 12:17AM
Imię: nnn
Opinia: polecam!

Data: Thu 10/26/17 9:19AM
Imię: JKK CBC
Opinia: Polecam sklep stacjonarny w Warszawie, super obsługa, super ceny

Data: Tue 09/26/17 2:03PM
Imię: kalosz
Opinia: :D :D :D :D tak trzymac! dzieki

Data: Sat 09/23/17 9:23AM
Imię: Hublot
Opinia: Zawsze zamawialem przez allegro teraz pierwszy raz stacjonarnie w katowicach i trzeba przyznac ze sklep rzadzi.

Data: Wed 09/13/17 6:39PM
Imię: patroszevic
Opinia: dzieki za piwko do zamowienia ! hehe obiecalem wiec pisze komenta pozdro

Data: Wed 09/13/17 9:02AM
Imię: Bombon
Opinia: Dla mnie wciaz czołówka w porownaniu do niektorych z konkurencji nigdy nie zawiedli a jesli chodzi o ceny to wciaz bezkonkurencyjni

Data: Tue 08/29/17 7:43PM
Imię: Marta
Opinia: Gorąco polecam, super gratisy, super cena i obsługa w Katowicach, niedługo będę w Gdańsku to sprawdzimy i tam :)

Data: Tue 08/22/17 11:11AM
Imię: Holster
Opinia: Najlepszy sklep w katowicach, i czołówka na slasku, byle unikac tego pedała z ul jasnej! uwazajcie na siebie

Data: Sat 10/17/15 5:55PM
Imię: gandaLL
Opinia: polecam nowy stacjonarny w Katowicach, można wjechać autem do sklepu!!

Data: Thu 05/21/15 12:27PM
Imię: Kuba
Opinia: Bardzo dobra obsługa sklepu, świetny kontakt, super gratisy ! Napewno bede korzystał dalej ! :lol: :D

Data: Mon 04/13/15 8:16AM
Imię: fgh
Opinia: w gratisie dostalem chyba wiecej niz w ogole zamowielem :D dzieki chlopaki!!!!!

Data: Tue 03/24/15 4:08PM
Imię: rychu
Opinia: zajebista obsługa, duze stany, pozdrawiam chlopakow z wro i kat

Data: Tue 03/10/15 3:27PM
Imię: kris
Opinia: mala pomylka przy wysylce, ale chopacy wszechno wyprostowaly i dalY gratisy, polecam

Data: Thu 01/22/15 1:55PM
Imię: gregor
Opinia: byłem we wroclawiu w sklepie, musze przyznac ze zajebista obsluga, przyjemny klimat, fajny gratis i rabat...zdecodwanie polecam najlepszy sklep w jakim dotychcasz byleem

Data: Mon 10/27/14 1:14PM
Imię: Anchorex
Opinia: spoko paczka po 48h u mnie, bez przypału, obsluga mila i obeznana, fajny gratis, i rabat do konca roku!

dziekuje i napewno jeszcze wpadne

Data: Thu 10/23/14 5:01PM
Imię: Coen
Opinia: Dostałem mega rabat i kilka zajebistych gratisow, ten growshop to moj nr jeden jak narazie ! szkoda tylko ze tak pozno sie o nim dowiedzialem

Data: Fri 10/10/14 2:17PM
Imię: Guli
Opinia: dzieki ziomy, jestescie zajebiscii, jak zawsze wszystko git, paczka dyskretna
:twisted: :lol: NAJLEPSZY GROWSHOP