Opinie



Data: Tue 09/26/17 2:03PM
Imię: kalosz
Opinia: :D :D :D :D tak trzymac! dzieki

Data: Sat 09/23/17 9:23AM
Imię: Hublot
Opinia: Zawsze zamawialem przez allegro teraz pierwszy raz stacjonarnie w katowicach i trzeba przyznac ze sklep rzadzi.

Data: Wed 09/13/17 6:39PM
Imię: patroszevic
Opinia: dzieki za piwko do zamowienia ! hehe obiecalem wiec pisze komenta pozdro

Data: Wed 09/13/17 9:02AM
Imię: Bombon
Opinia: Dla mnie wciaz czołówka w porownaniu do niektorych z konkurencji nigdy nie zawiedli a jesli chodzi o ceny to wciaz bezkonkurencyjni

Data: Tue 08/29/17 7:43PM
Imię: Marta
Opinia: Gorąco polecam, super gratisy, super cena i obsługa w Katowicach, niedługo będę w Gdańsku to sprawdzimy i tam :)

Data: Tue 08/22/17 11:11AM
Imię: Holster
Opinia: Najlepszy sklep w katowicach, i czołówka na slasku, byle unikac tego pedała z ul jasnej! uwazajcie na siebie

Data: Sat 10/17/15 5:55PM
Imię: gandaLL
Opinia: polecam nowy stacjonarny w Katowicach, można wjechać autem do sklepu!!

Data: Thu 05/21/15 12:27PM
Imię: Kuba
Opinia: Bardzo dobra obsługa sklepu, świetny kontakt, super gratisy ! Napewno bede korzystał dalej ! :lol: :D

Data: Mon 04/13/15 8:16AM
Imię: fgh
Opinia: w gratisie dostalem chyba wiecej niz w ogole zamowielem :D dzieki chlopaki!!!!!

Data: Tue 03/24/15 4:08PM
Imię: rychu
Opinia: zajebista obsługa, duze stany, pozdrawiam chlopakow z wro i kat

Data: Tue 03/10/15 3:27PM
Imię: kris
Opinia: mala pomylka przy wysylce, ale chopacy wszechno wyprostowaly i dalY gratisy, polecam

Data: Thu 01/22/15 1:55PM
Imię: gregor
Opinia: byłem we wroclawiu w sklepie, musze przyznac ze zajebista obsluga, przyjemny klimat, fajny gratis i rabat...zdecodwanie polecam najlepszy sklep w jakim dotychcasz byleem

Data: Mon 10/27/14 1:14PM
Imię: Anchorex
Opinia: spoko paczka po 48h u mnie, bez przypału, obsluga mila i obeznana, fajny gratis, i rabat do konca roku!

dziekuje i napewno jeszcze wpadne

Data: Thu 10/23/14 5:01PM
Imię: Coen
Opinia: Dostałem mega rabat i kilka zajebistych gratisow, ten growshop to moj nr jeden jak narazie ! szkoda tylko ze tak pozno sie o nim dowiedzialem

Data: Fri 10/10/14 2:17PM
Imię: Guli
Opinia: dzieki ziomy, jestescie zajebiscii, jak zawsze wszystko git, paczka dyskretna
:twisted: :lol: NAJLEPSZY GROWSHOP